fredag den 14. december 2012

Det nye design (sådan da) og historien om det!

Som i nok alle har opdaget er der kommet et "nyt" design! Jeg har taget nogle nye billeder (da mine første er der fra jeg var baby!) og ændret på nogle farver... eller vent! Det her er altså ikke skabt af mig! (jodeter) Den ære skal jeg give til "De Hårdtarbejdene Ænder"! Jeg gav dem besked på at give mig et nyt design, så de tog mig ind til en foto-session, hvor jeg så skulle stå lidt og smile lidt... og så gik de ind og legede lidt med det... og jeg syntes, at det ser cool ud! Tusind tak, Hårdtarbejdene Ænder!!! :)
Efter jeg så det nye design, blev der holdt en ortenlig fest! Der var musik, drinks, æbleskiver og alt muligt andet! Vi havde det sjovt, og der endda nogle billeder nede på siden! Jeg håber I også kan lide det "nye design" og du også bliver glad for at se billederne! Og... her kommer de!

Disse billeder er fra starten af festen

 Nu er vi inde i midten!


 En smule mere inde i midten!


...og i slutningen!

P.S. Til alle jer der godt kan lide at glukkelure på tegninger: Disse tegninger er noget af mit første arbejde med "tegninger i virkeligheden"-emnet. Jeg håber, at i syntes om det, og jeg er altid åben til jeres kritik, men husk at disse er mine første i denne genre!