lørdag den 23. juni 2007

jeg har to brødrer




min første bror er claus og han er mga sej men ikke aldtid !!! han kan finde på at drille. Det minste claus han driller med e r at give mig bank !!! det mellemste han kan drille med er at sige jeg er en sbade. Det nomaleste er at han sover når man har brug for ham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Men jesper er sød men sover meget. Claus er ogser god


solcreme side 2

efter jeg merket hvordan
det merkes
kunde mine kropsdele
få 10 points

playstayton 2 spil

jeg spiller meget tid playstation jeg har en selv
jeg er god og det er meget sjovt
jeg spiller seje spil
jeg spiller goe spil
og kamp spil

onsdag den 20. juni 2007

Solcreme


I dag har det været en dejlig sommerdag i skolen. Derfor skulle alle eleverne fra C1 have solcreme på. MEN det er ikke lige min hof, så jeg blev rigtig sur - jeg skreg og jeg skreg - ret pinligt. Næste gang jeg skal have solcreme på, skal jeg tage mig sammen.

Jeg har hørt, at hvis Anders And ikke tager solcreme på, vil han gå rundt og ligne en rød, forbrændt And!


hugospil


jeg elsker at spille hugospil. det er sjovt. Spillet går ud på at man skal redde Hugoline fra Auskylia og DonCroco. Det er svært at spille, men jeg øver og øver hele tiden, så jeg skal nok blive god til det en dag.


tirsdag den 19. juni 2007

Alexander er mit navn


Jeg hedder Alexander, og jeg er 6 år. Det her er min hjemmeside; velkommen. Jeg bor på Hofmannsvej nr 24 i Brabrand. Du kan finde der på jordkloden, hvis du har en. Jeg er rigtig god til at spille spil på TV og computer, og jeg er super dygtig til at være i skolen. Og, nårh ja selvfølgelig, jeg elsker Anders And. Jeg har to brødre; en der hedder Jesper og en der hedder Claus, og jeg synes de er mega seje begge to.

familie ferie


jeg skal til Løkken Klit Camping i sommerferien. Der er der et sjovt badeland med en vild rutchebane. Der er også en kiosk, som jeg er hel vild med, fordi der er mange sjove til man kan købe. Jeg er rigtig glad for at være på camping med min far og min Vita + mine brødre og papsøster.

Anders And


Jeg er helt vild med Anders And. Men før var jeg helt vild med Peter Plys, men så blev jeg vild med Anders And fordi han er så sjov. Jeg er også vild med Mickey Mouse. De er begge to Walt Disney.

Fødselsdag


Til min næste fødselsdag bliver jeg syv år, og jeg håber bare at jeg får nogle gode gaver! Jeg ønsker mig noget Anders And. Min skolekammerater kommer til min fødselsdag. Flaget her

betyder at jeg snart har fødselsdag.

torsdag den 14. juni 2007

Rap for Claus



Den 6. maj 2007 blev min storebror, Claus konfirmeret.

Som underholdning til denne fest, havde jeg forberedt og øvet en rap.


Det er den, som jeg optræder med her :-)









Min seje storebror - CLAUS